Termékek Menü

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Adatkezelési Nyilatkozat a 2011.évi CXII.tv. (Iöj.tv.) szerint

Jelen weboldalon keresztül történő vásárláshoz előzetes regisztráció javasolt, de nem szükséges.

A)
A vásárlói adatok rögzítése az adatok köre szerint, hozzájáruláson alapul (tv.20.§(1)) csak regisztráció céljára, konkrét rendelés (vásárlás) leadása esetében viszont kötelező.
Iöj.tv. 4.§ szerinti adatok köre: a fogyasztói szerződés (45/2014(II.26) Korm.r. szerinti) létrejöttéhez, a kiszállítás teljesítése és az értékesített termék/szolgáltatás árának beszedését bizonylatoló, 2003. évi XCII. (Art.) szerinti nyugta vagy számla kiadásához szükséges adatok.

A "www.jatekvaros.hu" weboldal szolgáltatásait alábbi vállalkozás látja el, így mint adatkezelő és adatfeldolgozó (Iöj.tv.3.§. 9 és 18).

Pro-Kontra Kft.
---------------------
Székhely: 7400 Kaposvár Puskin u. 2.
Telephely és postacím: 7400 Kaposvár, Fő u. 16.
Adószám: 10551624-2-14
Cj.: 14-09-001682

Az ügyfél az adatai megadásával felhatalmazza a "Pro-Kontra Kft."-t adatainak a 2011. évi CXII. Információs önrendelkezési jogról szóló törvény 4.§(1) és 5.§(1)a) alapján, kizárólag jelen Adatkezelési Nyilatkozat szerinti célnak megfelelő kezelésére.

A regisztráció során megadott adatokat a "Pro-Kontra Kft." kívül álló személyek részére nem közli, azokat nyilvánosságra nem hozza. A nyilvántartott adatokhoz csak a "Pro-Kontra Kft." felelős munkatársai férhetnek hozzá.

Iöj.tv.7.§(5) alapján a regisztrált adatok zárt adatbázisban kerülnek tárolásra, azokhoz sem a weboldal látogatói, sem más regisztrált fogyasztók nem tudnak hozzáférni.

Az adatok tárolását ShopRenter.hu Kft. 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304 (info@shoprenter.huwww.shoprenter.huszerverterme végzi,tehát Magyarországon belül, kerülnek tárolásra.

Megrendelésekkel kapcsolatos adatok az Art. rendelkezése miatt Iöj.tv.5.§(1)b) szerint 8 évig kezelendőek.

Iöj.tv.14.§ szerint ez időn belül a fogyasztó (ügyfél) kérelmezheti az adatkezelőnél

a) tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
b) személyes adatainak helyesbítését, valamint
c) személyes adatainak törlését vagy zárolását - a kötelező adatkezelés kivételével.

B)
A hírlevélre történő regisztráció nem kötelező szolgáltatás (Iöjtv.5.§(1)). A hírlevélre feliratkozáskor az érdeklődők nevét és email címét kérjük el. A hírlevélről a vásárlói regisztrációtól függetlenül bármikor le lehet iratkozni, ekkor etekintetben az adatkezelés hatálya megszűnik.