Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Elfogadom
Termékek Menü

Hol lakunk? Társasjáték

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: PPEU20
Szállítási díj: 1.250 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Hol lakunk? Társasjáték

Ajánlott életkor: + 2 év

A "Hol lakunk?" társasjáték különlegessége, hogy akár már 2 éves kortól játszható játékmódot is tartalmaz. Gyermekünk első társasjátéka lehet.p< Fontos tudni, hogy a társas összesen 4 különböző nehézségű játékmódban játszható (3 év alattiaknak, 3-5 éveseknek és két játékmód is van a 4-6 éves korosztálynak).

A játékmódok között találunk bingó, memória és mesélős játékmódokat is, melyek főszereplői a körülöttünk élő állatok. A gyerekek megismerik a réten, tóparton, erdőben előforduló élőlényeket, méghozzá szórakoztató, vidám játék közben.

Az aranyos állatrajzok és a könnyen megtanulható szabályok miatt hamar a gyerekek kedvencévé válhat ez a játék, ráadásul a dobozt könnyen magunkkal vihetjük családi összejövetelekre, nyaralásra vagy a nagyszülőkhöz a hétvégére.

Érdekesség, hogy a játéktér mezői egymás mellé helyezve egy panorámaképet adnak ki.

Milyen készségeket fejleszt ez a játék?

Ráirányítja a gyerekek figyelmét a környezetükben élő állatokra, ezáltal szorosabb kapcsolatba kerülnek a természettel és a mesékből ismerős állatszereplőkkel is. Közben megtanulják felismerni az azonos formájú, színű dolgokat, összehasonlítani a képeket, illetve fejlődik szókincsük, kifejezőkészségük és vizuális memóriájuk is.

Hasonló termék