Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Elfogadom
Termékek Menü

Lego Duplo My First Autómentő 10918

Ár:
1.780 Ft
Cikkszám: 10918
Szállítási díj: 1.250 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Lego Duplo My First Autómentő 10918

Ajánlott életkor: + 1,5 év

A világszerte ismert Lego termékeit a legtöbb gyermek ismeri, gyűjti és a kedvenc játékai közé sorolja. Építés közben a fantáziának nincs határa, a játék új dimenziókba repít minden korosztályt.

Ez a beállítható daruval ellátott, aranyos, tolható vontató autó nagyszerű lehetőséget nyújt ahhoz, hogy a gyermekek és felnőttek csapatmunkával segítsenek a bajbajutottakon. A legkisebbek a vészhelyzet helyszínére tolhatják a járművet, majd finommotoros készségeik segítségével elhelyezhetik a bóját, utána pedig felemelhetik és leengedhetik a daruhorgot.

A fiút és lányt ábrázoló ablakdísszel ellátott, szórakoztató játék megtanítja a gyermekeknek, hogyan végezhetik el a feladatot csapatmunkával.

A LEGO DUPLO készletekkel végtelen játékban lehet részetek, melyek önkifejezésre és tanulásra bátorítják a gyermeket. Nagyszerű első autós fejlesztő játék gyermekeknek.

Ezek a könnyen összerakható és szétszedhető építőelemek fejlesztik a gyerekek szociális és érzelmi felfogását, a korai építési és finommotoros készségeit.

A készlet 7 db építőelemet tartalmaz, amik kompatibilisak más LEGO DUPLO játékokkal.

Hasonló termék