Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Elfogadom
Termékek Menü

Lego Duplo Town Játékszoba 10925

Ár:
4.580 Ft
Cikkszám: 10925
Szállítási díj: 1.250 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Lego Duplo Town Játékszoba 10925

Ajánlott életkor: + 2 év

A világszerte ismert Lego termékeit a legtöbb gyermek ismeri, gyűjti és a kedvenc játékai közé sorolja. Építés közben a fantáziának nincs határa, a játék új dimenziókba repít minden korosztályt.

A kreatív gyermekeknek szánt LEGO DUPLO Town Játékszoba készlet egyenesen az apró kezekbe helyezi a végtelen játék élményét, az önkifejezést és a tanulást. Ezek a tanulást elősegítő, kisgyermekeknek szánt játékok szerepjátékokon, szimpatikus szereplőkön és kreatív építésen keresztül bátorítják őket a tanulásra.

A dobozban található játékkészletet egy sokoldalú játszószobává alakíthatjátok, telis-tele színes játékokkal és részletesen kidolgozott szereplőkkel, melyek végtelen, szerepjátékos mókával tanítják és szórakoztatják a kisgyermekeket.

A gyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket, emellett fantáziadús történeteket játszhatnak el, miközben csatlakoznak a fiúhoz és a lányhoz a játszószobában. Még egy születésnapi ünnepség is vár rátok játékokkal, fagylalttal, ajándékkal és lufikkal.

Ezek a könnyen összerakható és szétszedhető építőelemek fejlesztik a gyerekek szociális és érzelmi felfogását, a korai építési és finommotoros készségeit.

A készlet 17 db építőelemet tartalmaz, amik kompatibilisak más LEGO DUPLO játékokkal.

Hasonló termék