Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Elfogadom
Termékek Menü

LEGO Hidden Side, J. B. szellemlaborja 70418

Ár:
6.250 Ft
Cikkszám: 70418
Szállítási díj: 1.250 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

LEGO Hidden Side, J. B. szellemlaborja 70418

Ajánlott életkor: + 7 év

A világszerte ismert Lego termékeit a legtöbb gyermek ismeri, gyűjti és a kedvenc játékai közé sorolja. Építés közben a fantáziának nincs határa, a játék új dimenziókba repít minden korosztályt.

A LEGO új generációja, légy üdvözölve a kiterjesztett valóságbeli játékélményben a LEGO Hidden Side™ 70418 J.B. szellemlaborja készlettel!

A Hidden Side izgalmas, újfajta játéklehetőséget nyújt egy LEGO modell és egy játékalkalmazás kombinálásával.

A játékhoz le kell töltened a Hidden Side alkalmazást, majd a telefonnal be kell olvasni a modellt, ami életre kel. Innentől fogva az interakítv játék folyamatosan frissül, feladatokat ad és játékra motivál, a LEGO Hidden Side készlet új dimenzióba emeli a legózást!

J.B. szellemlaborja rengeteg technológiai részletet és tudományos eszközt tartalmaz, így órákon át tartó, fantáziadús játékra inspirálnak a valóságban. A gyerekek lelkesen fogják megépíteni az őrült tudós ihlette laboratóriumi játékkészletet, majd legyőzni a szellemfigurát.

A játékban találsz egy hőst, egy megszállt takarítót, egy tudós lány minifigurát és egy aranyos szellemkutya figurát.

A termék kiterjesztett valóság, a játékélményéhez a LEGO ingyenes applikációjára van szükség! Ellenőrizd, hogy készüléked kompatibilis-e a teljes játékélményhez! Az ellenőrzött készülékek a LEGO honlapján megtalálhatóak.Töltsd le az applikációt és kezdődhet a játék!

A készlet 174 db építőelemet tartalmaz.

Hasonló termék