Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Elfogadom
Termékek Menü

Melissa & Doug Forgasd és olvasd, óratanuló

Ár:
4.490 Ft
Cikkszám: KM4284
Szállítási díj: 1.250 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Melissa & Doug Forgasd és olvasd, óratanuló

Ajánlott életkor: + 4 év

A Melissa & Doug óratanulóval könnyű lesz megtanulni az idő működését. Kiváló játék azoknak a gyermekeknek, akik készen állnak az óra és az idő fogalmának megismerésére.

Ez a tanuláshoz jól alkalmazható óra olyan mutatókkal an felszerelve, mely lágyan kattan forgás közben és a percek is jól látható módon be vannak lapján jelölve. A részletesen kidolgozott óralap nagy piros számokkal jelzi az órákat, kis kék számmal a perceket és egy sárga negyed körcikk segíti vizuálisan is gyermekét a negyed és félórák fogalmának könnyebb megértését.

Az órához most jár egy 13 lapos, kétoldalas gyakorló kártyapakli is. Helyezd az egyik kártyát az óra tetején kialakított nyílásba, majd állítsd be a kártyán látható időpontot (analóg vagy digitális formában) az óra számlapján úgy, hogy ujjaddal addig forgatod a mutatókat, amíg azok a helyes időt nem mutatják.

Ellenőrizni szeretnéd, hogy megfelelően állítottad-e be az órát?

Csúsztasd el a digitális kijelző kis ablakát és nézd meg, hogy tényleg helyes-e a beállításod. Ezt követően helyezd vissza a gyakorlókártyát a pakli aljára a kis tárolójába, és már jöhet is a következő feladat, a következő kártya.

Méretei: 23,5 x 23,5 x 11,4cm. Súlya: 0,9kg

Hasonló termék