Termékek Menü

Dobble társasjáték, kártyajáték

Ár:
4.290 Ft
3.880 Ft
Kedvezmény: 10%
Cikkszám: G20547
Gyártó cikkszám: G20547
Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Dobble társasjáték,kártyajáték

Ajánlott életkor : + 6 év

A játék nagyon jól fejleszti a megfigyelő képességet, és a reflexeket! Kalandra fel hát, légy te a leggyorsabb, és gyűjtsd össze te a legtöbb kártyát!

Lakat! Alma! Hóember! És kutya, és szív, meg hold és hópehely, hogy a kérdőjelről vagy a lóheréről ne is beszéljünk... Lehetetlenség fejben tartani őket!

De nem is kell - a Dobble egy pofonegyszerű, ám annál élvezetesebb kártyajáték jellegzetes, kerek lapokkal, ahol nincs más dolgod, mint az éppen felcsapott kártyák nyolc-nyolc ábrája közül megtalálni az egyetlen párt!

Nincs két egyforma lap, nincs két egyforma parti, van viszont végtelen kombináció, így a lapok megtanulhatatlanok, ráadásul az egyszerű és kifejező, piktogramszerű képeknek köszönhetően már az ovisok is remekül elboldogulnak vele! A játék ötféle változatban játszható. Tartozékok: 55 kártyalap

 

A Dobble az egyik legnépszerűbb partijáték a gyerekek és felnőttek körében egyaránt. Egyszerű, de változatos szabályai ötféle játékmódot is kínálnak, kis méretének és strapabíró fémdobozának köszönhetően pedig ideális utazójáték lehet nem csak a strandra készülőknek, de repülőn, vagy akár a kocsiban utazóknak is. Mi kellhet még ennél több?

Hasonló termék