Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Elfogadom
Termékek Menü

Játékváros Blog

A játékváros Blog azzal a céllal jött létre, hogy tájékoztassa a látogatókat a webáruházzal kapcsolatos különböző eseményekről, akciókról, illetve, hogy számos egyéb a gyerekekkel és a játékokkal kapcsolatos információt tudjunk megosztani az érdeklődőkkel. Éppen ezért érdemes visszajárni a Blogba és követni a különböző bejegyzéseket.

Nincs gyerek, akinek ne ragyogna fel a szeme egy jópofa állatot, figurát, járművet, tulajdonképpen bármit idéző puha játék láttán, amit bárhova magával vihet, játszhat és aludhat vele. Amikor egy új plüss játék kerül a családba sokszor legalább annyira fontos lesz, mint egy családtag. 

fajátékokkal már évtizedek óta játszanak a gyerekek, a műanyag elterjedése azonban a játékokat sem kímélte és napjainkban a legtöbb játék bizony műanyagból készül.
Pedig a fajátékok kicsit lelassítják a világot, a gyerekek megismerik a fa anyagát, a természetességét, általában nincs rajtuk gomb, elektronika, nem a kütyüzésen van a hangsúly, hanem magán a játékon.
Rengeteg fejlesztő játék készül napjainkban is fából, ezekkel a játékokkal visszahúzhatod a gyereket a természetességhez az egyre művibb, zajosabb világból. Mostanság egyre jobban tudatosul az emberekben, hogy vigyáznunk kell a bolygónkra, ennek érdekében sok mindent tehetünk, többek között csökkenthetjük a műanyagból készült termékek megvásárlását.  

 

Napjaink egyik legtrendibb egyszerű, de nagyszerű játéka a slime, aminek láttán először elgondolkodunk mi is lehet ebben a játékban a jó. Mi lehet a titka? Mert hogy évek óta töretlen népszerűségnek örvend az tagadhatatlan. Miért vannak úgy oda érte a gyerekek? Miért nem unnak rá és miért jó ezzel a fura anyaggal játszani? Megfejtjük a titkot.

Az egyik legmenőbb játék fiúknak és az amazon természetű lányoknak a játék lézerfegyver. Természetesen az egész család, baráti kör beszállhat a háborúba és kezdődhet az izgalmas lézerharc. A játékfegyverekkel lehet egyénileg és csapatban is játszani, így akár egy csapatépítő tréning során is előkerülhetnek a fegyverek.

 

 

A legnépszerűbb játékok listáján előkelő helyen szerepel a távirányítós autó.Főleg a kisfiúk álma a szuper játékautó, amit távirányítóval lehet vezérelni. Már a legkisebbeket is ámulatba ejti, hogy a távirányítóval ők "vezethetik" a járgánytelőre-hátra és kanyarodni is lehet vele. A 80-as évek tájékán is nagyon menőnek számított a távirányítós autó, akkoriban még vezeték kötötte össze az autót és az irányító panelt, mindez már a múlté. A távirányítós autók napjainkban már eszméletlen jó technikával készülnek és a gyártók mindig előrukkolnak valami újdonsággal, amivel még vonzóbbá teszik a játékokat.

A rózsaszín, tüneményes Peppa malac 2004-ben került a mesecsatornákra egyszerű, rövid történetekkel szegezve a képernyő elé a legkisebbeket. A bölcsisek és ovisok egyik kedvenc meséje lett a bájos, hétköznapi történeteket bemutató mesesorozat, ami a cserfes malaclányról és családjának mindennapjairól, kalandjairól szól.
 

 

legnépszerűbb játék a társasjáték, ebből következik, hogy szeretjük mindig újabb társasjátékkal bővíteni időnként a család játékgyűjteményét.  A társasjátékok elmaradhatatlan kellékei közös családi, baráti estéknek, különös tekintettel az összejövetelekre, alkalmakra, ünnepekre. klasszikus kártyák, egyszerű játékok mellett már hatalmas kínálat van a társasjátékokból, nem egyszerű a választás, de nem is lehetetlen küldetés.


 
Azt mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja, de a leghasznosabb négylábú barátunk mégiscsak a ló. A gyönyörű, hatalmas paripákat az embernek be kell törnie, és utána kialakul egy gyönyörű, misztikus, egyedi kapcsolat az állat a gazdája között,. A ló annyira rátud hangolódni az emberre, hogy szinte terápiás jelleggel hat rá. 
A gyerekek, amint meglátnak egy lovat legszívesebben máris megsimogatnák és felpattannának a nyergébe, hogy a friss levegőn együtt mozogjanak. A lovaglás során fantasztikus összhang alakul ki a lovas és a ló között. Ez a kis varázslat mágnesként vonzza a gyerekeket a lovakhoz. 
 
 

A Baghera márkanevet érdemes megjegyezned, ha valami különleges játékot keresel a gyermekednek. Legyen akár kisfiad, vagy kislányod a Baghera lábbal hajtós bébitaxik, kisautók között megfogod találni a tökéletes választást.

Kíváncsi vagy rá mit takar a Baghera márkajelzés, mitől különleges? 

puzzle egy igazi univerzális játék, ami végigkísérheti a gyermek cseperedését és remek hobbivá válhat. A kézzelfogható eredmény mellett, fejleszti a játékos testi és szellemi fejlődését egyaránt.