Termékek Menü
0

Játékváros Blog

A játékváros Blog azzal a céllal jött létre, hogy tájékoztassa a látogatókat a webáruházzal kapcsolatos különböző eseményekről, akciókról, illetve, hogy számos egyéb a gyerekekkel és a játékokkal kapcsolatos információt tudjunk megosztani az érdeklődőkkel. Éppen ezért érdemes visszajárni a Blogba és követni a különböző bejegyzéseket.

2013-05-20 20:24:42
Játékok Városa - Festők Városa 2013.05.23-26

Amikor a Hangulat a fontos…

A 2013. május 23-26. között megrendezésre kerülő Festők Városa Hangulatfesztiválhoz sokadjára csatlakozunk összefogottan Mi kereskedők, Kaposvár sétáló utcájában a Corso étteremtől a Zsolnay kút, Anker-ház vonaláig, Előképek,varázslatos  enteriörök idézik fel Rippl-Rónai korabeli város képét. Hozzájárulunk, a hangulathoz hiszen ez a fesztivál a Kaposváriaké, festőké, művészeké és mindenkié, aki része szeretne lenni a hangulatnak, kultúrának, művészetnek.

2013-05-15 15:17:31
Közelgő gyermeknap!

Hamarosan itt a gyermeknap és tovább tart a jó idő. A gyermeknapot minden évben megünnepeljük a gyermekek legnagyobb örömére, amely idén május 26-ra (vasárnap) esik. Ilyenkor mindenhol különböző rendezvényekkel kedveskednek a gyerekeknek, akik örömmel vetik magukat a forgatagba és igyekeznek kipróbálni minden lehetőséget, amelyet a rendezvények kínálnak nekik.

2013-05-09 13:57:02
Számos kültéri játékkal bővült kínálatunk

A játékváros webáruházban folyamatosan bővülő kínálattal várjuk látogatóinkat és vásárlóinkat, ami nincsen másként a jó idő beköszöntével sem. Így az elmúlt napok során számos olyan játékkal egészítettük ki termékkínálatunkat, amelyeket a szabadban, udvarban vagy játszótereken is örömmel használhatnak a gyerekek.