Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Elfogadom
Termékek Menü

A Táncszőnyeg 2 az 1-ben TV-re vagy számítógépre köthető

Ár:
5.980 Ft
Cikkszám: VGD8003
Szállítási díj: 1.250 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Táncszőnyeg 2 az 1-ben TV-re vagy számítógépre köthető

   

Ajánlott életkor : +3 év

Tv-re köthető táncszőnyeg

A Dance Factory táncszőnyeg tv-re köthető, vagyis AV kábellel csatlakoztatható. Így a TV nagy, széles képernyőjén élvezhetik a gyerekek a játék örömeit! De nem csak a tv-hez, hanem a számítógéphez is csatlakoztatható!

Dance Factory táncszőnyeg használata

A táncszőnyeg kettő az egyben funkcióval rendelkezik, amely azt jelenti, hogy a játékot csatlakoztathatjuk televízióhoz AV kábellel, vagy személyi számítógéphez USB kábellel. Figyelj, hol villan ki a képernyőn a négyzet és lépj rá a szőnyegen. Táncolj 48 különböző slágerzenére. A táncosoknak a TV-n, vagy a monitoron megjelenő nyilakat követve kell megismételniük a lépéseket, akinek több helyes lépése lesz, az nyeri a nagy táncpárbajt! Használhatod egyedül vagy a barátaiddal, hiszen gyermekjáték az egész. Tipp! Érdemes letölteni a hozzá való programot, mert akkor számtalan új lehetőség nyílik meg a zenék terén! A szülők és gyerekek egyaránt megtalálhatják kedvelt zenéjüket.

Dance Factory táncszőnyeg használati útmutató

A táncszőnyeget óvatosan csomagold ki. Terítsd ki olyan sima felületre, ahol könnyedén elférsz és a somszédokat se zavarod a dübörgéssel. Csatlakoztasd az AV kábelt a televízióhoz vagy a számítógéphez. Ekkor a készülék bekapcsol és elkezdődik a játék. Vigyázni kell a vízzel, folyékony anyagokkal és az éles tárgyakkal, mert kárt tehetnek a játékban és a meghibásodását okozhatják!

Dance Factory táncszőnyeg ár

A Dance Factory táncszőnyeg ára most akciósan 5980 Ft!

Táncszőnyeg kicsiknek

Végre egy táncszőnyeg, amit a kicsik és nagyok egyaránt használhatnak! Önfeledten játszhatnak egymással, táncversenyeket rendezhetnek és minden mozgásigényüket levezethetik. Rossz időben, benn a lakásban ideális játék, hogy a gyerekek kimozoghassák magukat. Nagyszerű szórakozást nyújt a gyerekeknek, emellett javítja a mozgás koordinációt és fejleszti a ritmusérzéket.

Dance Factory táncszőnyeg tulajdonságai

Minimális rendszerigény: Windows 98. A táncszőnyeg mérete 92x80 cm. A csomagolás tartalmaz egy táncszőnyeget, a csatlakoztatáshoz szükséges kábeleket, egy CD-t, valamint egy adaptert.

Kérjük, hogy a táncszőnyeg legfrissebb verziójának letöltéséhez keresse fel a https://www.stepmania.com/download oldalt

 

Hasonló termék